TXELL MANYOSES
ACTUALITATQUI SOMESTUDICURSOSTARIFESFACEBOOK menu AMICSACTUALITATQUI SOMESTUDICURSOSHORARISFACEBOOK TARIFESTARIFESTARIFESTARIFESTARIFES
 

 

 

EQUIP DOCENT:

Direcció:

Col·laboradors:

 

 
 

TXELL MANYOSES

 
 

Titulada en Art Dramàtic pel Col.legi de Teatre de Barcelona i en Commedia de l’Art per la SIAC (Itàlia). Ha centrat la seva trajectòria teatral en projectes propis com a actriu i directora, i ha col.laborat amb gent com Xicu Masó, Raimon Molins, Víctor Álvaro, Jordi Mesalles, i en les formacions teatrals Males Companyies i Larna Teatre. En els darrers anys l'hem pogut veure al Festival Grec amb un espectacle de producció pròpia, Jaz, al muntatge Oxigen, de Karl Djerassi i Roald Hoffmann, i a la gira espanyola de Luces de Bohemia de Corcia Teatre. Destaca també la seva experiència en el camp de la locució, la ràdio i el doblatge.

Com a docent compta amb més de deu anys d’experiència impartint classes per a nens, joves, adults i gent gran a Sant Cugat, Sabadell, Terrassa i Barcelona. Actualment, imparteix classes de Commedia dell'Arte a l'escola Plató de Cinema i dirigeix la companyia de teatre santcugatenca La nena del Pollastre.

 WEB EXTERNA: www.txellmanyoses.wix.com/txellmanyoses

 
 

 

FOTO1

 

"COLPE DI FULMINE" (COMMEDIA DELL'ARTE), REGGIO EMILIA

 

FOTO2
"JAZ", DE KOFFI KWAHULÉ (2011)
 
 

TARIFESTARIFESTARIFESTARIFESTARIFESTARIFES   AMICSACTUALITATQUI SOMESTUDICURSOSTARIFESFACEBOOK
CONTACTE

MAIL