QUI SOM
menu AMICSACTUALITATQUI SOMESTUDICURSOSHORARISFACEBOOK AMICSACTUALITATQUI SOMESTUDICURSOSTARIFESFACEBOOK

 

EQUIP DOCENT:

Direcció:

Col·laboradors:

 

 

ON SOM?

 

 
 

PLATEA : Un somni fet realitat

 
 

 
 

La creació de Platea, Estudi de formació teatral, és la conseqüència de molts anys de pràctica teatral sobre els escenaris i d’una curiositat constant per entendre com funciona -mentalment, vocal i gestual- l’ofici d’actor: el dia a dia de la construcció artesanal d’una imitació de la vida, d’una representació creïble a nivell professional dalt de l’escenari, així com l’exploració de les possibilitats que se’n deriven a nivell educatiu i terapèutic.

Creiem en la formació teatral com una eina per a recuperar l’empatia social, entesa com la capacitat per la qual un pot experimentar la realitat subjectiva d’un altre individu sense perdre la perspectiva del seu propi marc de realitat. L’empatia -del grec pathos, emoció-  és un element clau en la comunicació humana que permet identidicar-se amb les realitats alienes i participar-ne afectivament. De forma lúdica, des del joc, la creativitat i la interrelació amb els altres.


 

 

ON SOM : 

A partir del curs 2013-2014, l'Estudi, ja consolidat com a referent de l'ensenyança artística santcugatenca, trasllada les seves classes a espais municipals, entrant a formar part del conjunt d'entitats residents de la Casa de Cultura i del Casal de Torreblanca, que amb les seves instal.lacions dónen una òptima acollida a les necessitats de Platea.

Casa de Cultura - C/ Castellví, 8 - 935891382

Casal de Torreblanca - Av. Pla del Vinyet 81-85 -   935441965

Telefon mòbil:  656555006 (contestador)

Horari d'atenció al públic: dilluns i dimecres de 17h a 19:30h (Casa de Cultura)

 
 


 
 

 

casa de cultura


 

contacte

MAIL