MIRIAM ALAMANY
TARIFESTARIFESTARIFESTARIFESTARIFES menu AMICSACTUALITATQUI SOMESTUDICURSOSHORARISFACEBOOK ACTUALITATQUI SOMESTUDICURSOSTARIFESFACEBOOK TARIFES
 

 

 

EQUIP DOCENT:

Direcció:

Col·laboradors:

 

 
 

MÍRIAM ALAMANY

 
 

Llicenciada en Art Dramàtic el 1994 a l’Institut del Teatre de Barcelona.  Premi Extraordinari de la promoció. Porta 16 anys de carrera ininterrompuda dalt dels escenaris sota la posada en escena de directors com Sergi Belbel (L'Inspector), Xicu Masó (Els diaris d'Adam i Eva, La Strada, El fantàstic Francis Hardy...), Josep Minguell, Oriol Broggi (Passat el riu), Joaquin Hinojosa (El libertino), Helena Pimenta (La comèdia dels errors), etcètera. Ha treballant en obres com a protagonista i actriu de repartiment al Teatre Lliure, Romea, Capitol i Teatre Nacional, entre d’altres. Darrerament l'hem pogut veure protagonitzant Molly Sweeney al Festival Temporada Alta, a Mequinensa, dirigida per Xicu Masó,o a La Bète de Sergi Belbel, entre altres.


Com a docent porta els mateixos anys formant la Nova Escola d'Actors a la Sala Macao, treballant com a professora d’interpretació a Hospitalet amb una Plaça de l’Institut del Teatre i ocasionalment al Centre de Dansa de la Laura Esteve de Sant Cugat, amb nens a partir de sis anys, joves i adults. 

 

 
 

 

MIRIAM1

 

 

 

MIRIAM2

 

"L'INSPECTOR", TEATRE NACIONAL DE CATALUNYA, 2009
 
 

 AMICSACTUALITATQUI SOMESTUDICURSOSTARIFESFACEBOOK TARIFESTARIFESTARIFESTARIFESTARIFESTARIFESTARIFES
CONTACTE

MAIL