TXELL MANYOSES
menu AMICSACTUALITATQUI SOMESTUDICURSOSHORARISFACEBOOK AMICSACTUALITATQUI SOMESTUDICURSOSTARIFESFACEBOOK TARIFESTARIFESTARIFESTARIFESTARIFES
 

 

 

EQUIP DOCENT:

Direcció:

Col·laboradors:

 

 
 

JOSEP PLA BELTRAN

 
 

Format a l’escola de teatre gestual Jacques Lecoq de Barcelona (Berti Tobias), ha desenvolupat la seva carrera en projectes de creació amb les companyies Trotam Teatre i Toni Albà, entre d’altres. Destaquen els espectacles "Scarab", "Bonam vesperon", i "Contes per a nens valents". En televisió se l’ha vist recentment a les sèries “Pelotas” (TVE) i “El Cor de la Ciutat” (TV3), i en cinema a "Los últimos días" i "Rec 4". La seva darrera producció pròpia és "James on the Rocks", una aventura còmico-gestual inspirada en les pel.lícules de James Bond.


Ha impartit classes a nens, joves i adults, en l’especialitat de teatre de creació i moviment escènic. Des de fa set anys forma part de l’equip pedagògic de l’Escola juvenil de circ de l’Ateneu Popular de Nou Barris, on imparteix classes de teatre, i és professor de Commedia dell'Arte a l'escola Plató de Cinema.

WEB EXTERNA:  www.josep-pla.wix.com/actor

                            www.trotamteatre.com

 
 

 

JOSEP1

 

"BONAN VESPERON", TROTAM TEATRE

 

JOSEP2

"SCARAB", TROTAM TEATRE
 
 

 CONTACTEAMICSACTUALITATQUI SOMESTUDICURSOSTARIFESFACEBOOK TARIFESTARIFESTARIFESTARIFESTARIFESTARIFESTARIFES

MAIL