CARLES MARTINEZ
menu AMICSACTUALITATQUI SOMESTUDICURSOSHORARISFACEBOOK TARIFESTARIFESTARIFESTARIFESTARIFESTARIFES
 

 

 

EQUIP DOCENT:

Direcció:

Col·laboradors:

 

 
 

CARLES MARTÍNEZ

 
 

 
 

Llicenciat en Art Dramàtic a l'Institut del Teatre de Terrassa i Stage amb Michael McCallian a la International School of Drama de Londres. Actor reconegut per les seves aparicions en sèries de Dagoll Dagom "La Sagrada Família" i "La memòria dels cargols" així com en altres produccions nacionals com "Lo Cartanyà", d'El Terrat). L’avalen més de 60 obres als escenaris de Barcelona, principalment al Teatre Nacional (La Bète, Mequinensa, que li ha valgut una nominació als premis Butaca, Nit de Reis, L'inspector, La plaça del Diamant...), al Teatre Romea (La Strada), al Club Capitol (Els diaris d'Adam i Eva), al Teatre Goya (Pel davant i pel darrere, Un fantasma a casa), etcètera. Ha estat fundador i inspirador de molts projectes teatrals.

L’experiència docent l’obté donant classes d’interpretació al Centre de Dansa Laura Esteve amb intensius per a joves i adults i seminaris de poesia, art i societat a la Universitat Autònoma de Barcelona. 


 

 
  CARLES1  
  "NIT DE REIS", TEATRE NACIONAL DE CATALUNYA, 2010  
 

CARLES2

 
  A LA SÈRIE "SAGRADA FAMÍLIA", TV3  

 
AMICSFACEBOOKACTUALITATCURSOSQUI SOML'ESTUDI AMICSFACEBOOKACTUALITATCURSOSQUI SOML'ESTUDI   AMICSACTUALITATQUI SOMESTUDICURSOSTARIFESFACEBOOK TARIFESTARIFESTARIFESTARIFESTARIFESTARIFESTARIFES
CONTACTE
AMICSFACEBOOKACTUALITATCURSOSQUI SOML'ESTUDI

MAIL