CARLES MARTINEZ
menu AMICSACTUALITATQUI SOMESTUDICURSOSHORARISFACEBOOK
 

 

 

EQUIP DOCENT:

Direcció:

Col·laboradors:

 

 
 

ALBERTO DÍAZ

 
 

 
 

Diplomat en Art Dramàtic al Col.legi de Teatre de Barcelona, on rep formació en veu, text i gest. Completa la seva formació amb cursos d’interpretació, vers, cant, lluita escènica, dansa, clown i màscara. Actualment, forma part del repartiment del musical Hair dirigit per Daniel Anglès (Teatre Apolo). En teatre també destaca el seu paper a Els Nois d’Història, dirigida per Josep Mª Pou (Teatre Goya) i a Volpone sota les ordres de Pep Pla. Ha treballat amb Xicu Masó a Al Vostre Gust (Teatre Romea) així com en les companyies independients Arcàdia i Males Companyies. En televisió l'hem pogut veure a sèries com Més Dinamita, El Cor de la Ciutat o Ventdelplà (TV3).

La seva trajectòria com a docent es desenvolupa des de fa anys en diversos centres d'ensenyament. Actualment imparteix classes d’interpretació amb joves i adults en diverses escoles de teatre de Barcelona (AulesCol.legi de Teatre) i Terrassa (Les Pisanes).

WEB EXTERNA: www.albertodiaz.net

 
     
     
 


 
     

 
AMICSFACEBOOKACTUALITATCURSOSQUI SOML'ESTUDI AMICSFACEBOOKACTUALITATCURSOSQUI SOML'ESTUDI   AMICSACTUALITATQUI SOMESTUDICURSOSTARIFESFACEBOOK
CONTACTE
AMICSFACEBOOKACTUALITATCURSOSQUI SOML'ESTUDI

MAIL